České Budějovice poprvé prohrávají!

Další den Korfbal Champions League nám přinesl utkání mezi CK Vallparadís z Katalánska a KCC Sokol z Českých Budějovic. Zápas začal vyrovnaným bojem o každý koš a první čtvrtina přinesla pouze 3 koše na katalánské straně a 4 na straně českobudějovické. Vyrovnané síly pokračovaly i v další čtvrtině, ve které tým Katalánska dorovnal Č.Budějovice a na poločasovou přestávku odchází oba týmy se 7 body. Třetí čtvrtinu byl v útoku úspěšnější český tým, a tak si přinesl do závěrečné části zápasu náskok 9:12. V poslední desetiminutovce bohužel tým z Česka nedokázal udržet vybojovaný náskok, když přesná byla pouze jejich jedna střela a v zápase tak vítězí tým CK Vallparadís poměrem 15:13. Nejúspěšnějšími střelci Českých Budějovic byli se 4 koši Petr Pešák a se 3 koši Rostislav Kortus a Martina Klacková, z Katalánska měla nejpřesnější trefu se 4 koši Laura Tobaruela Ruiz.

Trenér Ivo Kracík po zápase:
Nedařilo se nám proměňovat své šance a ke konci nám soupeř odskočil. Výsledku bohužel nepomohlo ani zranění Kuby Bláhy v závěru utkání.

Další zápas České Budějovice čeká již zítra od 18:15 proti anglickému Trojans KC

CK Vallparadis/Assessoria – KCC Sokol České Budějovice 15:13 (poločas 7:7)

Koše: Ruiz 4, Martinez D. 2, Medina 2, Martin 2, Funes 1, Rojas 1, Milian 1, Ramos 1 - Pešák 4, Kortus 3, Klacková 3, Bláha 2, Procházková 1


Komentáře

komentáře Disqus