Korfbalová prezentace před startem turnaje

Nejpestřejší bylo pondělí těsně před začátkem mistrovství Evropy. Ale k tomu se dostanu později. Ještě před tím měli hráči celý víkend opět soustředění a přípravu přímo v místě konání turnaje.

Všichni nominovaní hráči se ve zdraví sešli v pátek na večerním tréninku. Během soboty měli reprezentanti jeden dopolední trénink a odpoledne odehráli přípravný zápas proti místním SK RG Prostějov. Utkání bylo velmi živé a atraktivní s výsledkem 22:21 na golden goal pro Prostějov. Reprezentanti hráli velmi efektivně a jejich úspěšnost ukazovala, že tři víkendy příprav přímo v hale se vyplatily. Snad se to ukáže i v samotných zápasech mistrovství Evropy. V neděli měli hráči opět dva tréninky, po kterých zůstali všichni zdrávi a připravení na turnaj.

V pondělí před samotným startem ME U21 měli hráči i trenéři celkem napilno. Dopoledne proběhla v hale RG a ZŠ promoce pro místní žáky, kteří mohli s nadšením sledovat střelecké soutěže našich reprezentantů a nakonec tréninku se mohli i vybraní žáčci zúčastnit některých cvičení i s hráči. Odpoledne se Ivo Kracík, David Konečný, Pája Štěpánová a Daniel Štefák zúčastnili slavnostního uvítání na prostějovské radnici. Tohoto setkání se zúčastnili zástupci všech týmů, plus zástupci rozhodčích a delegátů turnaje. Uvítal je přímo primátor města pan František Jura a náměstek pan Jan Krchňavý. Ve stejném čase pomáhali zbylí reprezentanti s kroužkem nových korfbalistů na místní škole ZŠ Kollárová. Poslední aktivitou a oficialitou dne bylo večerní setkání managerů týmů, kde byly provedeny povinné oficiality a registrace.

V úterý může tedy vše vypuknout, přijděte fandit. Český tým nastoupí v 16:30 proti Katalánsků. Pokud nemůžete být přímo v hale, tak můžete vše sledovat on-line, když pro přístup na on-line přenos využijete stránky repre.korfbal.cz. Na těchto stránkách najdete i vše kolem našeho reprezentačního týmu.


Komentáře

komentáře Disqus