EKC2018 #16 - souhrn - den sedmý

Sedmý den v Nizozemsku, pátý den turnaje, středa 17.10.2018 byla ve znamení čtvrtfinálových zápasů. Všechny zápasy skončily bez překvapení, a ani náš zápas proti Nizozemí nebyl výjimkou. Vysoká prohra 10:35 jednoduše ukazuje na průběh zápasu.

Co tento den tým dělat ale před zápasem? Klasicky ráno v 9:00 snídaně, pak část realizačního týmu vyrazila na menší nákup pro doplnění zásob, zatímco hráči vyrazili v předobědovému „rozbruslení“. Na tréninku hráči trénovali tak, že v útoku byli bránění dvěma obránci, čímž Ivo Kracík simuloval obranu Holanďanů. Nutno dodat, že dobrý nápad, ale realita večer byla ještě horší. Po tréninku měli všichni oběd, opět velká dobrota – kuřecí vývar se zeleninou a kuřecí maso se špenátem a bramborovými noky.

Po obědě někteří hráči jeli zhlédnout první čtvrtfinále mezi Portugalskem a Katalánskem, většina hráčů ale odpočívala. V 16:00 byl rozbor hry Nizozemí a hledání možností, jak Holanďanům alespoň trošičku znepříjemnit určité úseky hry. Odjezd k zápasu byl v 18:30 a ve 20:00 to vypuklo.

Detaily k zápasu najdete v jiném článku. Za sebe jen dodám, že zítra máme konečně po týdnu jeden úplně volný den, tedy žádný trénink ani zápas. V plánu je nakupování, případně nějaký výlet po okolí. Takže zítra klídek a další pokračování turnaje pro nás v pátek v 16:30 proti Anglii o možnost bojovat o 5.místo.


Komentáře

komentáře Disqus