EKC2018 #05 - souhrn - den třetí

Den začal v pozvolném tempu, protože vše se mělo odehrát až k večeru. Odjezd na předzápasový trénink byl ve 12:00, ten trval hodinku a po návratu na ubytování byl oběd – brokolicový krém s chlebovými krutonky a vepřové nudličky na zelenině s vařenými bramborami.

Po obědě shlédl tým krátké video přípravného zápasu Belgie s Fortunou a jelo se k zápasu. Před samotným zápasem proběhlo krátké slavnostní zahájení a šlo se na zápas. Belgický tým nastoupil v nejsilnější sestavě a oproti minulosti výrazně omladil. Hned od začátku bylo tempo vysoké a obě obrany hrály velmi blízko a důrazně. Nevýhodou našeho týmu byla výšková převaha u většiny hráčů Belgie, ti měli potom výhodu hlavně na doskoku. Zatímco náš tým měl málo útoků, ve kterých po neúspěšné střele doskočil, tak Belgie měla více příležitostí na zakončení. To se projevilo hlavně v 1.polčase, ve kterém náš tým dal pouze 3 koše, takže i když se podařilo udržet Belgii na uzdě v útoku, tak byl rozdíl výrazných 6 košů. Druhý poločas už byl z naší strany střelecky úspěšnější, a protože obrana byla stále dobrá, tak výsledek 9:9 za poločas je s Belgií celkem lichotivý, bohužel samozřejmě body neznamenal. 

Po návratu měli hráči rehabilitaci v podobě ledové vody a následovala večeře – těstovinový salát. Dnes čeká český tým 2.zápas v 16:30, a to proti Portugalsku. Držte nám palce a sledujte live stream na www.worldkorfball.org


Komentáře

komentáře Disqus