Kapitánka Collalloc teamu Klára Nováková o Vosíme.cz Superlize

Jak se tvořil tým?

Původní myšlenka byla obnovit reprezentační kategorii U21 a dát dohromady přátelé, kteří spolu dříve hráli v talentované mládeži. Tento rok jsme tým rozšířili o pár hráčů, kteří sice do této kategorie nezapadají, ale rozhodně zapadají do našeho týmu.

 

Co to je Collalloc a proč se právě tak jmenujete?

Collalloc je společnost, která vyrábí bioaktivní mořský kolagen, který pomáhá při tvorbě kostí, svalů, šlach a vazů (ideální bílkovina pro sportovce, ale i nesportovce). Tato společnost se nás rozhodla sponzorovat a podporovat. Díky této spolupráci vzniklo i naše jméno. Díky za podporu!

Máš už v hlavě, jakým herním stylem se chcete prezentovat?

U nás v týmu si svůj herní styl koriguje spíše každá čtyřka sama. Takže teď se moje soustředění ubírá na správné postavení čtyřek a na střídající hráče.

 

Co říkáš na konkurenci v Modré skupině?

Je to hodně nabitá skupina. Tři týmy jsou stupně vítězů z minulého roku. Bude to opravdu těžké, ale chtěli bychom zahrát co nejlepší zápasy a vybojovat krásné umístění.

 

Kdo bude v superlize podle tebe nejlepším střelcem/střelkyní tvého týmu?

Podle mě se toto nedá jednoznačně určit. Každý hráč má jiné silné stránky. Někdo je skvělý obránce, někdo skvělý na doskoku, někdo skvělý tvůrce hry a nahrávač. I v našem týmu najdete kvalitní střelce, ale určitě to neznamená, že bychom preferovali hru jenom na ně. U nás se může prosadit každý, a proto se neodvážím takto dopředu někoho oštítkovat a vyvíjet tím na něj tlak, že musí za každou cenu skórovat a dalšího hráče tímto naopak opomenout a demotivovat.

Vše je otevřené a každý může být střelcem týmu.

 

Díky za rozhovor a hodně štěstí ve Vosíme.cz Superlize!


Komentáře

komentáře Disqus