Poslední příprava výběru talentované mládeže do 17 let proběhla v Prostějově

Poslední přípravné soustředění reprezentačního výběru talentované mládeže ve věkové kategorii do 17let proběhlo během víkendu v Prostějově. Již za deset dní totiž odlétá finální výběr na vrcholnou akci tohoto roku, kterou je Světový pohár 2022, který se tradičně uskuteční v nizozemském Eindhovenu. 
 
Svěřenci reprezentačního trenéra Lukáše Filipa si během soustředění vyzkoušeli model zápasů tak, jak tomu bude přímo na turnaji, kdy je v sobotu čeká hned 5 zápasů v základní skupině. V sobotu totiž reprezentační lvíčata absolvovala dva přípravné duely proti reprezentačnímu výběru U15 a další dva proti mistrovskému družstvu letošní extraligové sezóny-proti SK RG Prostějov,  kde se představila na palubovce i čtveřice elitních hráčů, kteří se připravují na Světové hry 2022. 
 
Zatímco obě utkání proti mladším reprezentačním kolegům "sedmnáctka" přesvědčivě vyhrála, čekal je obrovský výkonnostní skok v podobě střetnutí s nejlepšími hráči elitní kategorie, kteří jasně ukázali, že jsou aktuálně ve špičkové formě. Obě střetnutí vyhrálo jas e prostějovské družstvo, ale reprezentační lvíčata mohla slavit alespoň dílčí úspěch v podobě vítězství v poslední dvanáctiminutovce.

Komentáře

komentáře Disqus