OZP 1. liga starších žáků má za sebou 4. kolo!

Neděle přinesla další zápasy OZP 1. korfbalové ligy starších žáků. V Prostějově se potkali s domácím Vosíme.cz Korfbal Prostějov “A“ týmy KK Brno “B“ a SAM Kozlovice, do Brna pak přijeli ke KK Brnu „“A“ týmy Vosíme.cz Korfbal Prostějov “B“ a Tj Sokol Koblov. 

Prostějovské Áčko na domácí palubovce nejprve hrálo s brněnským Béčkem. Prostějov jasně potvrzoval celé utkání pozici vedoucího týmu tabulky OZP 1. ligy starších žáků, když v poločase vedl 2:11. V druhé části zápasu již nedovolil Brnu skórovat, a tak navyšoval skóre pouze na své straně. V utkání vítězí jasným výsledkem 2:24 Prostějov “A“. Nejlepšími střelci byli Markéta Paulová s 5 koši a Adam Jankovič se 4 koši.

KK Brno “B“ – Vosíme.cz Korfbal Prostějov “A“ 2:24 (poločas: 2:11)

Koše: Rosický 1, Střelec 1, Paulová 5, Jankovič 4, Vajdečková3, Binko 2, Kašuba 2, Koudelná 2, Malečková 2, Rozkošný 2, Nováková 1, Zbořil 1 

Další utkání odehrál Prostějov “A“ proti SAM Kozlovice. Zápas mezi týmy z první části tabulky byl ze začátku velmi vyrovnaný, a ne tak střelecky úspěšný, když první poločas končil těsným skóre 5:4 ve prospěch Prostějova. Po přestávce ale domácí zpřesnili své střely a odskakují tak Kozlovicím. Do konce zápasu si dokázal Prostějov udržet náskok a vítězí tak 15:8. Nejúspěšnější střelec Prostějova byl se 7 koši Adam Jankovič, z Kozlovic se 3 koši Jakub Pavlát. 

Vosíme.cz Korfbal Prostějov “A“ – Sports academyMorava 15:8 (poločas: 5:4)

Koše: Jankovič 7, Rozkošný 3, Vajdečková 2, Binko 1, Nováková 1, Paulová 1, Pavlát 3, Petrů E. 2, Škrobal 2, Petrů L. 1

V Brně se nejprve odehrálo utkání v opačném složení než to v Prostějově, a to mezi brněnským A-týmem a prostějovským B-týmem. Brno od začátku mělo v domácím prostředí spoustu úspěšně zakončených útoků a roli favorita potvrzují již poločasovým skóre 2:15. Následující 20 minutovku domácí dále připisují koše na svou stranu a vítězí tak za stavu skóre 2:33. Nejvíce se v útoku dařilo Tobiáši Vojnovi, který skóroval v zápase 8 košů.

Vosíme.cz Korfbal Prostějov “B“ – KK Brno “A“ 2:33 (poločas: 2:15)

Koše: Binko 1, Pitela 1, Vojna 8, Hrozínková 4, Malinová 4, Pospíšil 4, Buberníková 3, Matejová 3, Cholavová 2, Sotolář 2, Andrlová 1, Duraja 1, kalášek 1

V následujícím utkání poměřili síly Vosíme.cz Korfbal Prostějov “B“ a Tj Sokol Koblov. Do zápasu lépe vkročil tým Koblova, když si v prvním poločase vybudoval náskok o 10 košů a na poločasovou přestávku tak týmy odchází za stavu 3:13. Druhá část zápasu měla podobný průběh, ve které Koblov navyšoval svůj náskok a vítězí tak 6:23. Nejúspěšnější střelci Koblova byli Michael Stonawski se 7 koši a Vít Leporiss 5 koši, z Prostějova byla nejpřesnější Nella Kupková se 2 koši. 

Vosíme.cz Korfbal Prostějov “B“ – Korfbal klub Tj Sokol Koblov 6:23 (poločas: 3:13)

Koše: Kupková 2, Hošková 1, Janáčová 1, Louman 1, Stach 1, Stonawski 7, Leporis 5, Slezák 4, Šnaur 2, Kopišová 1, Mališ 1, Olšarová 1, Sajdoková 1, Stonawská 1


Komentáře

komentáře Disqus