Víte, že... školní korfbal stále jede

Projekt Školní korfbal pokračuje a po částečném uvolnění pandemických opatření začíná být možné realizovat odložené aktivity z konce minulého roku. V tomto týdnu se korfbal představil nově na ZŠ Radějov nedaleko Veselí and Moravou. Ředitelka místní základní školy využila nabízené možnosti na stránkách Českého korfbalového svazu a pro všechny své žáky domluvila ukázkové hodiny tělesné výchovy, kde hlavní náplní byl korfbal. 

Na základě velkého zájmu dětí i pedagogů využilo vedení školy možnosti bezplatného zapůjčení potřebného korfbalového vybavení, které bude využívané během výuky a rovněž i na kroužcích míčových her, které na škole probíhají a jejich instruktoři se rovněž ukázkových hodin aktivně účastnili, aby následně mohli společně s dětmi v korfbalových aktivitách pokračovat.  

Na začátku března pak po několikerém nutném odložení proběhne školení pro učitele základních škol, které povede reprezentační trenér Ivo Kracík v severomoravských Palkovicích a pro úspěšné absolventy je připraven certifikát Cvičitele korfbalu.


Komentáře

komentáře Disqus