Reprezentační soustředění výběru do 19 let

Uplynulý víkend se konalo v olomoucké hale University Palackého přípravné reprezentační soustředění výběru do 19 let, který se připravuje na Mistrovství Světa U19. Tento světový šampionát se bude konat během Velikonoc v nizozemském Leeuwardenu a bude se jednat o historicky první šampionát v této věkové kategorii, kterého se zúčastní 13 zemí ze tří kontinentů. Naše reprezentanty čekají v základní skupině B postupně Hong Kong, Taiwan a Portugalsko.

Reprezentační výběr pod vedením trenérů Jiřího Podzemského a Milan Čejky opět řešil mnohé omluvenky zejména v dámské polovině týmu a nakonec se do tréninkových jednotek zapojilo pouze šest juniorek, což je pro probíhající přípravu dost velká komplikace.  

V rámci tréninků se reprezentační trenéři vrátili zpět k pilování základní techniky i k zdokonalování fyzické přípravy. Náplní tohoto přípravného víkendu byl i přípravný zápas proti mixovanému družstvu Znojma a Prostějova, jež pomohl v modelovaném utkání. Následující fází přípravy bude závěrečné nominační soustředění, které se bude během prvního dubnového víkendu konat v Kutné Hoře a na konci tohoto víkendu bude oznámena finální nominace na Mistrovství Světa U19 2019.

Účastníci soustředění: John Bartoš, Tomáš Čihák, Marek Dlapa, Michael Hák, Martin Jiřička, Rostislav Kortus, Mikuláš Martinec, Jiří Moc, Jakub Novotný, Vojtěch Ošťádal, Jan Toufar, Nikola Lorencová, Klára Nováková, Kateřina Nevludová, Sára Sahatciu, Denisa Sedláková, Vendula Vernarská


Komentáře

komentáře Disqus