OZP 1. liga STŽ pokračuje

V neděli se odehrálo další kolo OZP 1. Korfbalové ligy starších žáků. V Ostravě se potkali týmy SAM Kozlovice, KK Brno “A” i “B” a domácí Tj Sokol Koblov. Každý z nich hrál dvakrát a k vidění tak byli dohromady 4 zápasy.

První zápas odehráli SAM Kozlovice s domácím Koblovem, ve kterém od začátku měl přesnější útoky tým z Kozlovic a v prvním poločase odskočil domácím o 5 košů. Do druhé části zápasu tak vstupují za stavu 11:6, ta už žádný zvrat nepřinesla a Kozlovice si pohlídaly svůj náskok a utkání končí 16:9. Nejpřesnější trefu měli se 3 koši Matěj Dudek a Karolína Rozehnalová, z domácích to byl Daniel Šnaur se 4 koši.

Sport academy Morava – Tj Sokol Koblov 16:9 (poločas 11:6)

Koše: Dudek 3, Rozehnalová 3, Filipová 2, Petrů E. 2,Žabenský 2, Krpcová 1, Pavlát 1, Petrů L. 1, Škrobal 1, Šnaur 4, Slezák 3, Kořistka 1, Sajdoková 1

 

Kozlovice pokračovali hned následujícím utkáním s brněnským Áčkem, které bylo velmi vyrovnané, když do poločasu se tým Kozlovic trefil čtyřikrát a tým Brna pětkrát. Druhý poločas skórovali oba tým po 5 koších, a tak napínavé utkání končí 9:10 pro Brněnský A-tým. Nejúspěšnější střelci byli z Kozlovic Jakub Pavlát a z Brna Klára Cholavová oba se 3 koši. 

Sport academy Morava – KK Brno A” 9:10 (poločas 4:5) 

Koše: Pavlát 3, Rozehnalová 2, Škrobal 2, Dudek 1, Petrů E. 1, Cholavová 3, Malinová 2, Matejová 2, Vojna 2, Pospíšil 1

 

Další zápas odehrál domácí Koblov s brněnským Béčkem, lépe do utkání vstoupil domácí tým, když v poločase vedl 8:4. Brněnské Béčko pak v druhé polovině dotahovalo, na domácí to však nestačilo a Koblov vyhrává těsným výsledkem 11:10. Nejúspěšnější střelci byli Eliška Olšarová a Michal Stonawski oba se 3 koši, z Brna Valentýna Holíková se 4 koši. 

Tj Sokol Koblov – KK Brno B” 11:10 (poločas 8:4)

Koše: Olšarová 3, Stonawski 3, Kopišová A. 2, Šnaur 2, Sajdoková 1, Holíková 4, Havel 3, Moláčková 2, Gregorová 1

 

Poslední zápas poměřily síly brněnské týmy mezi sebou. Utkání nepřineslo příliš košů, když v prvním poločase se B-tým nedokázal prosadit a první dvacetiminutovka končí 0:3 pro A-tým. Druhý poločas měl podobný průběh jako ten první, kdy brněnské Áčko potvrzuje roli favorita a vyhrává zápas 1:6. V zápase neměl žádný hráč větší střelecké štěstí, když v A-týmu se 6 hráčů prosadilo jednou a jediný koš B-týmu dal Matěj Němeček.

KK Brno “B” – KK Brno “A” 1:6 (poločas 0:3)

Koše: Němeček 1, Buberníková 1, Cholavová 1, Kalášek 1, Malinová 1, Peška 1, Rosický 1


Komentáře

komentáře Disqus