U15 má za sebou soustředění v Kostelci!

Soustředění výběru talentované mládeže U15 v Kostelci na Hané pro ročník 2010

 

Během uplynulého víkendu se v Kostelci na Hané připravoval výběr talentované mládeže s ročníkem narození 2010, jehož hráči budou, společně se sportovci narozenými v roce 2009, tvořit základ reprezentačního výběru do 15 let pro aktuálně probíhající sezónu 2023/2024.

Po konzultaci s klubovými trenéry pozval realizační tým reprezentace České republiky U15 zástupce z deseti klubů z celé České republiky. Ve velké sportovní hale v Kostelci na Hané se nakonec představilo celkem 22 korfbalových nadějí, pro které se jednalo o reprezentační premiéru.  

 

Do náročného tréninkového procesu, který si realizační tým trenéra Filipa připravil a který během víkendu zahrnoval více než osm tréninkových hodin rozdělených po pěti bloků, se nakonec zapojilo celkem 12 dívek a 10 chlapců, když nejpočetnější zastoupení měl největší klub současnosti KK Brno se šesti reprezentačními nadějemi, po čtyřech hráčích bylo vybráno z SK RG Prostějov a SK RESPO Kutná Hora. Zastoupení v širším výběru měly i další kluby jako ASKA Otrokovice, KK Sokol Koblov, SK Plhov Náchod, KCC Sokol České Budějovice či KK Dobrá Voda.  

 

Během dvou přípravných víkendů tak realizační tým reprezentace České republiky U15 měl možnost pracovat s celkem 43 adepty reprezentačního dresu z ročníků 2009 a 2010, kteří bojovali a během nadcházející sezóny budou usilovat o místo ve finálním výběru se lvíčkem na prsou, který bude reprezentovat Českou republiku na mezinárodním turnaji ve věkové kategorii do 15 let, kde budou obhajovat letošní medailové umístění svých předchůdců. 


Komentáře

komentáře Disqus