Víte, že... začínají soustředění

Již dnes začíná velký víkend pro tři reprezentační mládežnické kategorie, neboť výběry do 15 let a do 17 let zahájí přípravu na novou sezónu společně v Kostelci na Hané a výběr do 19 let se sejde v Kutné Hoře.

Právě výběr do 19 let prošel nejvýraznější obměnou, když vedle pravidelné hráčské obměny, která je koresponduje se s tím, že nyní zde mohou být zařazeny ročníky narození 2004 a 2005, dochází současně i kompletní změně v realizačním týmu tohoto reprezentačního výběru. Po několika letech se do funkce hlavního trenéra vrací David Konečný, který dovedl SK RG Prostějov k historickému mistrovskému titulu, přenechal trenérské žezlo Martinu Uherkovi a naplno nyní se bude naplno věnovat výše zmíněným ročníkům. 

David Konečný patří mezi uznávané korfbalové odborníky a podařilo se mu sestavit pětičlenný realizační tým, v němž vedle jeho samého budou působit čtyři aktivní hráči s reprezentační minulostí, a to prostějovští Petr Galíček a Alexandr Vyroubal, brněnská Sára Sahatciu a Kristýna Holubčíková z ostravského Koblova.


Komentáře

komentáře Disqus