Víte, že... Finálový víkend superligy

Finálový víkend Superligy 2022 proběhne již během tohoto víkendu v Ostravě. V sobotu 17.září bude program zahájen v ostravské hale na Sokolské třídě semifinálovými zápasy ve skupině o 5.-8.místo od 10.00 a od 11.30. Následně bude pokračovat semifinálovými duely nejlepších družstev ze základních skupin, když vítěz Modré skupiny a obhájce loňského prvenství Infinity Team změří síly s družstvem Na BrKo a vítěz Zlaté skupiny Faze Clan, který se prezentuje zatím nejlepší střeleckou formou, se postaví proti Collalloc Teamu, jež střelecky táhne Josef Valenta s devíti koši.
 
Nejlepšími střelci jsou po odehrání základních skupin reprezentační opory Petr Galíček se 16 koši a Aneta Lešanská se 14 koši, když oba nastupují v družstvu obhájců loňského prvenství. O koš méně - tedy 13 košů má na svém kontě Patrik Nguyen z Restart Teamu a 12 přesných střel vyslala druhá nejlepší žena, která je v celkové tabulce na čtvrtém místě - Pavlína Štěpánová.
 
V neděli 18.září bude Superliga 2022 zakončena zápasy o celkové umístění a program bude opět zahájen v 10,00 a finálový zápas, který rozhodne o vítězi a o držiteli cenné trofeje, bude zahájen ve 14.30. 

Komentáře

komentáře Disqus