Semifinálovou sérii ovládl KK Brno

Brněnský korfbalový klub KK Brno ovládl víkendovou sérii o postup do finále, když semifinále hrané na dvě vítězná utkání zvládl jasně 2:0 na zápasy. 

V prvním měření sil proti MS YMCA Znojmo se jednalo o skvělý útočný korfbal, který nabídl celkem 53 košů a KK Brno zvítězil poměrem 28:25, když znojemským Modrým slonům nepomohlo ani deset košů od reprezentační opory Jan Toufara. KK Brno se prezentoval výborným týmovým výkonem a zaslouženě v prvním vzájemném měření sil zvítězil a mohl v neděli nastoupit do zápasu bez větších obav.

KK Brno – MS YMCA Znojmo        28:25     (poločas 13:13)  

Koše: Sahatciu 6, Jemelíková 5, Skála 5, Ziegler 4, Dráblová 3, Lorenz 2, Zieglerová 2, Krajč 1 – Toufar J. 10, Pavlíčková 3, Šebelová 3, Žák I. 3, Veselý 2, Filipovszká 1, Nguyen 1, Zábojová 1, Žák J. 1

 

Nedělní odveta na znojemské palubovce přinesla od začátku vypjaté souboje, které byly na hranici pravidel. Zápas byl velmi fyzicky náročný a doslova bolel každého hráče. Brněnské družstvo se už do poločasové přestávky dostalo do nadějného vedení 6:11 a tento náskok dokázalo udržet až do závěrečné sirény. Konec zápasu pak neunesli znojemští bratří Toufarové, kteří si vysloužili žluté karty v závěrečných minutách zápasu, ale na výsledku utkání ani semifinálové série již nic změnit nedokázali.    

MS YMCA Znojmo – KK Brno        15:22     (poločas 6:11)

Koše: Toufar J. 5, Žák I. 5, Pavlíčková 3, Žák J. 2 – Krajč 6, Drábková 4, Jemelíková 3, Ziegler 3, Skála 2, Zieglerová 2, Lorenz 1, Sahatciu 1 


Komentáře

komentáře Disqus