Velký korfbalový turnaj v Ostravě

V sobotu 20.6. se v Ostravě konal velký korfbalový turnaj, jehož se zúčastnilo 14 družstev. Pořádající klub, jímž byl KK Sokol Koblov, měl v tomto termínu původně pořádat Mistrovství ČR 2020 v beach korfbalu v žákovských kategoriích, ale celosvětová pandemie zrušila všechny akce pořádané pod hlavičkou Českého korfbalového svazu v sezóně 2019-2020. 

KK Sokol Koblov i tak uspořádal korfbalový turnaj v celkem pěti věkových kategoriích, který se nakonec musel konat ve sportovní hale TJ Ostrava Várenská. Místo plánovaného plážového korfbalu se turnaj musel z důvodu vytrvalého několikadenního deště přesunout na palubovku, ale to téměř stovce zúčastněných hráčů vůbec nevadilo a předvedli vynikající sportovní výkony v téměř třiceti korfbalových zápasech.

Nejvíce prvenství si odvezl SK Plhov Náchod, který dokázal zvítězit ve čtyřech věkových kategoriích a přidal jedno druhé místo. Kategorii U11 ovládl bez porážky SAM Kozlovice, který si ještě připsal dvě stříbrná umístění v kategoriích U9 a U13. Domácí a pořádající KK Sokol Koblov pak zaznamenal jedno druhé místo stejně jako KC ZŠ Šenov.

Pořadí v jednotlivých kategoriích:

U9 – přípravka        

            1. SK Plhov Náchod

            2. SAM Kozlovice

            3. KK Sokol Koblov

 

U11 - minižáci        

            1. SAM Kozlovice

            2. SK Plhov Náchod

            3. KK Sokol Koblov

 

U13 – mladší žáci    

            1. SK Plhov Náchod

            2. SAM Kozlovice

            3. KK Sokol Koblov

 

U16 – starší žáci    

            1. SK Plhov Náchod

            2. KK Sokol Koblov A

            3. KK Sokol Koblov B

 

U19 – junioři        

            1. SK Plhov Náchod

            2. KC ZŠ Šenov

 

Komentáře

komentáře Disqus