EKC2018 #08 - souhrn - den čtvrtý

Každý den na turnaji se postupně stává rutinou v opakujícím se programu dne. Snídaně klasicky kolem 9:00, ti hladnější i dříve, po snídani moc času nezbývalo, protože se jelo hned v 11:00 na trénink před zápasem. Po tréninku ve 13:00 oběd – dnes to byla dýňová polévka s pomerančovou kůrou a boloňské špagety se sýrem. Ve 14:15 jsme zhlédli video ze zápasu Portugalsko Německo a v 15:00 byl odjezd na zápas.

Pokud jde o samotný zápas s Portugalskem, tak někteří z vás jej možná viděli na videu, a ti co jej neviděli, tak už asi vědí, že jsme prohráli velmi výrazným rozdílem 12:24. Přitom jsme zápas nezačali zle a střelecké pozice i blízko koše jsme si vytvořili, ale bohužel, chce se říct že opět, neproměnili. Naopak jsme nestíhali v obraně. A když se přidaly i chyby a zbytečné fauly, které vedly k volným hodům a penaltám, tak se naopak chytil soupeř. A prakticky po celý zbytek zápasu jsme si v obraně nevěděli rady s hrou Portugalska. Bohužel i v útoku, i když se objevily v utkání i světlé okamžiky z naší strany, tak jsme je nedokázali zopakovat a nebo jsme se o jakýkoliv náznak obratu připravili vlastními technickými chybami v podobě ztráty míče. A tak se zrodila asi nejvyšší porážka reprezentace za posledních pár let, pomineme-li zápasy s Nizozemím.

Po návratu měli hráči rehabilitaci v podobě ledové vody a následovala večeře ve stylu co dům dal a nebo co zbylo od oběda či předchozí večeře. Zítra nás čeká 3.zápas v 18:15, a to proti již jasnému vítězi naší skupiny Německu. Držte nám palce a sledujte live stream na www.worldkorfball.org 

 

Komentáře

komentáře Disqus