ASKA CUP 2024

ASKA Otrokovice uspořádala ve dnech 11.-12.5.2024 v Městské sportovní hale v Otrokovicích korfbalový turnaj K4 pro kategorie U9, U11, U13 a U16. K velké radosti pořadatelů mohl být turnaj označen jako mezinárodní. Účastníci na tento turnaj přijeli z České republiky (ASKA Otrokovice, KK Brno, TKC Děčín, PKC Náchod, KK TJ Sokol Ostrava Koblov, MS YMCA Znojmo), Polska (UKS Nowa Iwiczna, UKS Weszola Szkola Warszawa, Team POLAND U16), Slovenska (SKK DOLPHINS Prievidza) a Maďarska (VSD Dunakeszi). Celkový rozsah turnaje činil 2 hrací dny, ve kterých se odehrálo 132 zápasů. V těchto zápasech se představilo téměř 300 hráčů z 39 týmů. Nejcennější medaile si v jednotlivých kategoriích odvezly tyto týmy:

Kategorie U9 (účast 6 týmů)

1.místo: Brno A

2.místo: Brno B

3.místo: Aska A

 

Kategorie U11 (účast 6 týmů)

1.místo: Prievidza 

2.místo: Koblov/Aska 

3.místo: Dunakeszi

 

Kategorie U13 (účast 16 týmů)

1.místo: KK TJ Sokol Ostrava Koblov

2.místo: ASKA Otrokovice „A“

3.místo: MS YMCA Znojmo „B“

 

Kategorie U16 (účast 11 týmů)

1.místo: KK TJ Sokol Ostrava Koblov

2.místo: TEAM POLAND U16 „A“

3.místo: VSD Dunakeszi „A“

 

Byly k vidění zajímavé a dramatické zápasy, skvělé individuální výkony hráčů a úžasné týmové výkony. Turnaj se nesl ve velmi přátelské atmosféře, přinesl spousty pozitivních emocí, radostí, úsměvů, navázání nových přátelství a upevnění těch stávajících. Přesně v duchu motta ASKA a turnaje:

JUST PLAY – HAVE FUN – ENJOY THE GAME

Organizační tým ASKA CUP tímto vyjadřuje obdiv, úctu a poděkování všem účastníkům, děkuje za respektování pravidel turnaje a pravidel FAIR PLAY. Všichni účastníci si odnesli z tohoto turnaje pozitivní emoce a přislíbili účast i na dalším ročníku 2025.

Organizační tým ASKA CUP děkuje všem účastníkům, hráčům, trenérům, rozhodčím, sponzorům, fanouškům a divákům za vytvoření skvělé atmosféry během obou hracích dnů turnaje a bere na sebe závazek, že se pokusí v dalším ročníku ještě posunout celkovou sportovní, organizační a společenskou úroveň turnaje.


Komentáře

komentáře Disqus