Závěrečný den Ligy mistrů!

Pátý hrací den přináší poobědové zápasy obou týmů, když první porovnal své síly tým KK Brno s katalánským PlatjadAro Korfbal Club a utkání hned po nich odehrál tým KCC Sokol České Budějovice s portugalským týmem NC Benfica.

Zápas katalánského Platja dAro Korfbal Club s KK Brno začal lépe pro Brno, když ve košově velmi chudé první čtvrtině vedli 1:2. Druhá čtvrtina měla podobné tempo, když brněnský tým si vypracoval spoustu šancí, které se mu však bohužel nedařilo proměňovat, a tak na poločasovou přestávku odchází za stavu 4:3 pro Katalánce. Třetí čtvrtina nepřinesla více střeleckého štěstí, přesných tref bylo pouze 5 a tak do poslední čtvrtiny vstupují týmy za stavu 7:5. V posledních deseti minutách však Brno dokázalo své útoky dotahovat do úspěšného konce, a tak otáčí zápas ve svůj prospěch a vítězí 10:13. Nejúspěšnější střelci Brna byli Peter Bušík s Lukášem Holíkem oba se 3 koši, z Katalánska s 6 koši byl nejpřesnější David Puertas Rojas. 

Platja dAro Korfbal Club – KK Brno 10:13 (poločas 4:3) 

Koše: Rojas 6, Koshkarova 2, Gonzalez 1, Giménez 1, Bušík3, Holík L. 3, Ziegler 2, Holík V. 1, Němečková 1, Sahatciu 1, Jemelíková 1, Theissig 1


Zápas mezi KCC Sokol České Budějovice a NC Benfica začal podobně jako zápas brněnského týmu, když za první čtvrtinu padli pouze 3 koše a končí lépe pro soupeře 1:2. Ve druhé čtvrtině nemá budějovický tým více střeleckého štěstí, a tak Benfica odskakuje a poločas končí za stavu 4:9. Třetí čtvrtina má podobný průběh jako ta druhá, kdy se Budějovicím podařilo trefit jen třikrát, a tak do závěru zápasu vstupují za stavu 7:15. Posledních deset minut si portugalský tým pohlídal svůj náskok a zápas tak končí se skórem 11:20. Nejpřesnější trefu měl z Portugalců se 6 koši Júlio Duraes Ruivo, z Budějovic se třikrát trefili Rostislav Kortus a Hana Procházková. 

KCC Sokol České Budějovice – NC Benfica 11:20 (poločas 4:9) 

Koše: Kortus 3, Procházková 3,, Holubčíková 2, Čierný 2, Pešák 1, Ruivo J. 6, Correia 3, Guita 3, Amaral 3, Luz 2, Faria2, Ruivo L. 1


Komentáře

komentáře Disqus