Kapitán Chňapíků o Vosíme.cz Superlize

Ahoj, co říkáš na svůj tým a s jakou myšlenkou jsi ho skládal?

Se složením týmu jsem naprosto spokojený, skládám tým každý rok stejným způsobem. Tvrdé jádro tvoří extraliga z Českých Budějovic a zbytek vždy rád doplním o mladé talenty z jakýchkoliv klubu.

 

S jakým cílem jste vstupovali do Vosíme.cz Superligy?

Cíl byl a pořád je jednoznačný – vítězství a hromada srandy.

 

Co říkáš na Vaši předvedenou hru ve skupině Vosíme.cz Superligy?

Vzhledem k nalosováni skupin jsem nadmíru spokojený, 3 výhry a první místo ve skupině mluví samo za sebe.

 

Semifinále budete hrát proti reprezentaci do 19 let, jak se na ně připravujete a s jakou taktikou nastoupíte?

Upřímně jsme byli velice překvapeni, když ze zamotané druhé skupiny vylezla na druhé místo právě reprezentace do 19 let. Víme o tom, že budou posílení minimálně o 2 hráče, jsme ale sebevědomý tým a jdeme do semifinále jako jednoznačný favorit, tudíž nám nezbývá nic víc, než tuto roli potvrdit.

 

Kdo bude Váš nejlepší střelec ve finálové části Vosíme.cz Superligy?

Myslím, že po základní části je většina košů hezky rozprostřena na celou sestavu, myslím si, že ani ve finálové části to nebude o moc jinak. Kdybych si však měl tipnout jednoho střelce, vsadil bych na sebe.

 

Váš loňský finálový soupeř už do finále postoupit nemůže. S kým myslíš, že se ve finále utkáte, pokud do něj postoupíte?

Neúčast našeho oblíbeného soupeře Infinity byla lehce zaříznuta práci rozhodčích. Jsme smutní, ale ve finále vyhlížíme lepšího z dvojice Collaloc a Znojmo, kde bych osobně vsadil na tým Collaloc.

 

Díky za rozhovor a hodně štěstí!


Komentáře

komentáře Disqus