Články

Korfbal Challenge 2018

Český tým talentované mládeže se mezi svátky zúčastnil tradičního dvoudenního turnaje Korfbal Challenge v nizozemském Rotterdamu.

Vyšlo 52. číslo Korfbalového zpravodaje

S poslední středou tohoho roku Vám přinášíme poslední Korfbalový Zpravodaj tohoto roku, který je již plně věnován roku následujícímu, který bude korfbalově velmi bohatý.

Vyšlo 50. číslo Korfbalového zpravodaje

Páté kulaté letošní vydání KáZetka, které tentokráte vyšlo na magické dvanáctkové datum 12.12. a do Štědrého dne zbývá 12 dní :-).

Vyšlo 49. číslo Korfbalového zpravodaje

I včera, kdy chodil po domácnostech v celé republice Mikuláš doprovázen čerty a andělským sborem, jsme Vám přinesli další vydání Korfbalového Zpravodaje, které drží svou tradici středečního večera, kdy jeho výtisky spatřují světlo světa.

Vyšlo 48. číslo Korfbalového zpravodaje

48. vydání Korfbalového zpravodaje v tomto kalendářním roce je tu a nezadržitelně se blížíme k padesátce, což se v novodobé historii "KáZetka" v rámci jednoho roku povedlo pouze v roce 2017, kdy bylo za kalendářní rok vydáno celkem 52 vydání. Na druhém místě prozatím figuruje rok 2016 se 44 vydáními a bronzová příčka patří roku 2014, kdy bylo vydáno 42 "KáZetek".