Poslední soustředění reprezentace U19 před odjezdem do Katalánska

V pátek 22.3. se v Prostějově sešli reprezentanti do 19 let, aby absolvovali poslední soustředění těsně před odjezdem na otevřené mistrovství Evropy v Katalánsku.

V pátek začal program společnou večeří, po které následoval přátelský zápas proti semifinalistovi extraligy – Prostějovu. Cílem bylo zahrát si proti zkušenějším hráčům a vyzkoušet možnosti souhry.

Sobotní ráno odstartovala lvíčata spíše taktickým tréninkem s důrazem na detaily. Po obědě následoval ještě jeden spíše taktický trénink, na kterém si hráči osvojili prvky, které by trenér Konečný rád viděl v dalším přátelském zápase, který lvíčata čekal večer, proti mix týmu složenému převážně z hráčů Prostějova.

Neděle byla ve znamení organizace a posledních pokynů před odjezdem. Po snídani oznámil trenér Konečný finální nominaci, která pojede reprezentovat české barvy na výše zmíněné mistrovství. Zbytek programu měla v režii opět sportovní psycholožka Barbora Matějčková, která se snažila tým na turnaj povzbudit a nabudit, tak aby mohl předvést maximální výkon a přivézt vytouženou medaili. Ale tam je cesta ještě dlouhá, proto sledujte dál dobrodružství lvíčat, odjíždíme už ve středu brzy ráno!

Nominace:

  • Tomáš Hák, Lukáš Holík, René Křupal, Kryštof Malina, Martin Němeček, Jan Theissig, Tomáš Toufar
  • Lenka Buriánková, Zuzana Janáková, Eliška Křížková, Barbora Mamulová, Jitka Pavlíčková, Jitka Štěpánová, Sofie Vojnová

Komentáře

komentáře Disqus