Dorostenecká extraliga: V Náchodě se dělily body mezi celky Náchoda a Znojma

D035   PKC Náchod - TJ Znojmo MS YMCA   16:18 (9:9)

Celek Znojma prokazuje stabilní formu, jasně vede tabulku, ale domácí Náchod se bez respektu pustil do zápasu. Domácím se dařilo velice úspěšně eliminovat tlak hostů . Koše přibývaly na obou stranách, obrana byla pozorná a střelci maximálně aktivní.Poločas skončil jasným vyjádřením sil rozložených na obou polovinách palubovky a to 9:9.
Ve druhém poločasu náchodská trojice : Tereza Hurdálková, Denisa Hurdálková a  Denisa Kolářová potvrdila svou zlepšenou výkonnost a střeleckou chuť. Naopak ve Znojmě se střelecké  iniciativy chopilo chlapecké duo Patrik Nguyen a Tomáš Veselý.Ve 48:00 minutě byl stav zápasu vyrovnaný 16:16.V závěrečné fázi strhli po chybách domácích střelkyň vítězství na svou stranu hosté. 
Zápas přišli navštívit minižáci a svým hlasitým podporováním vytvořili senzační atmosféru...
Střelci zápasu:
PKC Náchod - Kolářová 8, Hurdálková D. 4, Hurdálková T. 3, Šimek 1
TJ Znojmo MS YMCA - Nguyen 7, Veselý 4, Ferkavičová 3, Filipovszká 2, Mostbeková 1, Hon 1

D036   PKC Náchod - TJ Znojmo MS YMCA   15:9 (8:5)
Ve druhém zápasu náchodští nastoupili odhodlaně a opět velmi soustředěně.Od druhé minuty se ujali vedení a tento stav nedovolili soupeři přerušit.Po celé utkání tak měli náskok a v poločase vedli 8:5 .
Opět vynikla děvčata Tereza a Denisa Hurdálkovi, Denisa Kolářová, koše přidala i Pavlína Štěpánová a vítězství domácích bylo na dosah.Mnoho míčů získal pro svůj tým Honza Šmejkal, který se také více odhodlal ke střelbě. Skóroval i Honza Šimek a vybojoval mnoho míčů pod košem.K vidění byly krásná kombinační přeskupení nad kterým trenérovo srdce plesá.Prokázala se i získaná zkušenost  z mezinárodních startů  Denisy Kolářové, která  v obraně byla velmi agresivní a střelecky se výrazně prosadila.
Domácí tým tak porazil svého soupeře ze Znojma 15:9.
Střelci zápasu:
PKC Náchod - Kolářová 5, Hurdálková D. 3, Hurdálková T. 3, Šmíd 2, Štěpánová 1, Šmíd 1
TJ Znojmo MS YMCA - Nguyen 4, Hon 2, Ferkavičová 1, Veselý 1, Žák 1

 

 


Komentáře

komentáře Disqus