Víte, že... dojde k odložení některých soutěží

Zatímco na západ od našich hranic se většina soutěží ruší či odkládá, když například Německo do konce ledna pozastavilo veškeré soutěže či v Nizozemsku je povoleno hrát pouze nejvyšší soutěž a soutěž rezervních družstev těchto týmů, které mají status top sportovních soutěží jako třeba fotbalová liga, v České republice soutěže prozatím pokračují bez většího omezení a na následující víkend je naplánováno 14 soutěžních utkání.

V sobotu je tak naplánováno osmé kolo České korfbalové extraligy, kdy se utkají na domácí palubovce SK RG Prostějov, jež drží aktuální první místo v tabulce, proti KCC Sokol Č.Budějovice a ve druhém duelu pak domácí MS YMCA Znojmo proti KK Brno, které s přehledem zatím drží druhou příčku. Sobotní program pak doplní ještě dva turnaje Ligy starších žáků, které se odehrají v Brně a v Týnci nad Labem, kde své domácí zápasy hraje SK Respo Kutná Hora.

Neděle pak bude patřit nejvyšší dorostenecké soutěži, kdy se na turnaji v Brně představí vedle domácího KK Brno „B“ ještě KK Sokol Koblov a SK Plhov Náchod a na druhém turnaji v Prostějově pak domácí SK RG Prostějov, KK Brno „A“ a MS YMCA Znojmo.     

 


Komentáře

komentáře Disqus