Víže, že... čtvrté kolo České dorostenecké korfbalové extraligy

Zítra je na programu kompletní čtvrté kolo České dorostenecké korfbalové extraligy, které nabídne celkem šest zápasů. Po delší době, kdy v listopadu bylo z důvodu karantén a vysokých počtů nákaz v jednotlivých družstvech odloženo celkem devět duelů, se do hry zapojí všechna družstva.

V prostějovské hale Reálného Gymnázia se utkají domácí dorostenci, kteří překvapivě ještě čekají na první bodový zisk v této sezóně, s družstvy SK Plhov Náchod a MS YMCA Znojmo, ve kterých můžeme najít dvě aktuálně nejlepší dorostenecké střelkyně soutěže, a to náchodskou Kláru Novákovou a znojemskou Jitku Pavlíčkovou, které mají na svém kontě 19, resp. 15 košů. Právě znojemské družstvo je jediným neporaženým týmem soutěže a z důvodu menšího počtu odehraných duelů jej můžeme nalézt „až“ na druhém místě průběžné tabulky ČDKE.   

V obrovské hale v Ostravě Dubině se druhém turnaji kola utkají dvě korfbalová družstva z Brna s domácími KK Sokol Koblov a na tomto měření sil budou zase k vidění dva aktuálně nejlepší juniorští střelci soutěže, a to domácí Tomáš Hák, který vévodí střelecké tabulce s 21 koši a brněnský Vojtěch Holík s 20 koši, jež je na místě druhém těsně před svým spoluhráčem Martinem Němečkem s 19 koši.


Komentáře

komentáře Disqus