Příprava U15 před odjezdem do Maďarska

V pátek 18.6.2021 začalo poslední víkendové soustředění před výjezdem do Maďarska na turnaj talentované mládeže U15 v Dunakeszi. Stejně tak jako minulé soustředění jsme se všichni hned po příjezdu otestovali na onemocnění covid-19 s negativním výsledkem. Po večeři a krátkém odpočinku byli hráči připraveni na první trénink. Již od začátku hráči věděli, že musí podávat co nejlepší výkony, jelikož se jedná o nominační soustředění. Na konci tréninku se 2 odvážné skupinky hráčů utkali proti trenérům. Byly jsme překvapeni s jakou odvahou a nasazením se hráči dokázali vyrovnat s realizačním týmem složeným ze starších reprezentantů. 

V pořadí druhý den ze tří, závěrečného soustředění před výjezdem do Maďarska, byl v duchu beach korfbalu a hry venku pod sluncem, aby se simulovaly podmínky podobné Maďarsku. Ráno jsme vyrazili vlakem do Prostějova, kde jsme hráli na písku i na trávě. Naši svěřenci si mohli osvojit pravidla, která nás budou čekat na turnaji, včetně střídání a způsobu hry. Úkryt před poledním sluncem byla nedaleká budova reálného gymnázia, kde si reprezentanti mohli vychutnat oběd, kterým se výjimečně stala pizza. Tam si také mohli prohlédnout, jak vypadá trénink seniorské reprezentace. Po dvou náročných trénincích venku jsme zašli do námi již známe kavárny Cafelier No. 523 na zasloužený odpočinek před večerním tréninkem, kde si nakonec děti zahrály střelecké soutěže. 

 

V neděli už nás čekal poslední nominační trénink v hale. Trenéři si ještě naposledy prohlédly hráče ve čtyřkovém korfbale, aby si ujasnili nominaci. Pro trenéry to nebylo vůbec lehké rozhodnutí. Po obědě, po závěrečném testování se hráči dozvěděli, kdo bude reprezentovat Českou republiku na šampionátu. 

 

Nominováni jsou: 

Chlapci:          

Matyáš Mazour
Lukáš Slezák
Adam Jankovič
Adam Fidler
Ondřej Poslušný
Lukáš Holík
David Sotolář
Jindřich Bloudíček
Kryštof Malina
Jan Geťko

 

Dívky:

Lenka Buriánková
Kristýna Čtvrtečková
Barbora Havlová
Zuzana Janáková
Kateřina Malinová
Valerie Marcinová
Adéla Němečková
Eliška Olšarová 
Anna Paslerová
Nela Holaňová

 

Náhradnice: Lucie Kovandová, Ludmila Forštová, Veronika Beránková, Daniela Nquyen, Lucie Jelenová


Komentáře

komentáře Disqus