Přáteláky v Náchodě

V sobotu 5.6, jsme se zúčastnili korfbalového dne v Náchodě, kde jsme odehráli řadu přátelských utkání napříč všemi kategoriemi.

Naši minižáci ve variantě K4 dvakrát porazili domácí Náchod. Jednou 9:6 a v druhém zápase 9:3. Nejlepším střelcem byl Michael Stonawski s 12 koši.              Mix mladších žáků a minižáků remizoval s Náchodem v Osmičkovém korfbale s domácím výběrem 5:5. N. Vlček- 2 koše, Stonawski- 2 koše.

V kategorii mladších žáků jsme měli 2 týmy, které se postupně utkaly s domácím celkem v K4. Koblov 2 na úvod prohrál s Náchodem 1:4. Koblov 1 porazil Náchod 6:1 a poté si poradil i s naším druhým týmem Koblov 2 hladce 19:1. V osmičkovém korfbale Mladší žáci porazili Náchod bez problému 9:2.  Nejlepším střelcem byl Dan Šnaur s 10 koši, Lukáš Slezák s 9 koši a Nela Holáňová se 6 koši.

Starší žáci/dorost se střetli s domácím výběrem, který byl stejně jako ten náš složený z mladých hráčů, které první sezona v dorostu teprve čeká. Náš tým nejprve remizoval s domácími 4:4, a poté po velmi dobrém výkonu dokázal v druhém zápase zvítězit 8:5. David Vlček dal 4 koše, Mazour 3 a Kopišová také 3.

Seniorský tým odehrál v Náchodě své vůbec první zápasy. Úvodní zápas byl velmi vyrovnaný a většinu času jsme byli ve vedení. Nakonec jsme ale kvůli zbytečné chybě při střídání dostali laciný koš a prohráli 8:9. Druhý zápas už byl mnohem jednoznačnější a náš tým ho prohrál 3:14. Nejlepší střelkyně Škrobová: 4 koše.

Den v Náchodě jsme zakončili procházkou po městě a předseda klubu Petr Krones všem zúčastněným za odměnu koupil na náměstí zmrzlinu. Chtěl bych poděkovat všem hráčům a rodičům za skvělou reprezentaci našeho klubu.

Za trenéryJakub Holubčík


Komentáře

komentáře Disqus