Korfbalová Pecka

Český korfbalový svaz bude během prvního srpnového víkendu pořádat pobytový tábor pro mladé korfbalistky a korfbalisty ve věku 8-14 let ve sportovním areálu Pecka u Nové Paky, a to konkrétně ve dnech 1.-8. srpna 2020. Týden korfbalového tréninku a korfbalové zábavy pod vedením reprezentačního trenéra Ivo Kracíka  bude letos mimořádně za dotovanou cenu 2.800,- Kč a navíc budou pro účastníky připraveny dva svozové autobusy, které dovezou zájemce až na místo určení tak, že jeden pojede na trase Brno – Prostějov – Olomouc – Hradec Králové – Pecka a druhý pak Kutná Hora – Kolín – Pecka.

Český korfbalový svaz zároveň stanovil omezení, pro kolik účastníků maximálně korfbalovou akademii uspořádá. Limit je stanoven na padesát mládežnických korfbalistů, o které se budou starat zkušení lektoři působící v rámci projektu Školního korfbalu pod vedením reprezentačního trenéra Ivo Kracíka. Účastníci se tak mohou těšit i na korfbalové reprezentanty v podobě hvězdy českého národního týmu Petra Šnajdra či na nejlepšího hráče slovenské reprezentace Petera Bušíka.

Přihlásit je možné se na webových stránkách korfbalové akademie https://akademie.korfbal.cz/, kde můžete nalézt jednoduchý formulář, který je třeba vyplnit do 31.5. 2020. A proto neváhejte, bude to skutečná PECKA!


Komentáře

komentáře Disqus