Předposlední kolo ČKE

Nejvyšší česká korfbalová soutěž bude v neděli 1.března pokračovat předposledním kolem základní části, které může odhalit mnohé otazníky před blížícím se play-off, jež se do extraligy vrací po mnoha letech.

Nejdříve se od 10:30 v hale pardubické university představí domácí SK Plhov Náchod proti MS YMCA Znojmo a půjde z pohledu domácího družstva o boj o naději. Pokud totiž Náchodští chtějí pomýšlet na postup do play-off musí nutně zvítězit, aby si udrželi alespoň teoretickou šanci na historický postup. Posun na čtvrtou příčku tabulky, kterou aktuálně drží jejich nedělní soupeř, jim zajistí pouze dvě výhry v posledních dvou kolech a současně i prohra znojemského družstva v posledním kole, kdy se střetne na domácí palubovce s již jistým vítězem základní části – s KK Brno.

Odpolední duel mezi KCC Sokol České Budějovice a SK RG Prostějov proběhne od 16:20 v hale TJ Lokomotiva v Českých Budějovicích a diváci se mohou těšit na velmi zajímavý zápas. Oba předchozí duely těchto soupeřů totiž nabídly vyrovnané souboje, když vždy zvítězila domácí družstva a zápas v Prostějově skončil 21:20 a na jihu Čech pak 20:18. Nejlepšími střelci těchto zápasů byli Vlastimil Krejčí a Renata Havlová, kteří si připsali po jedenácti koších a společně se drží i na třetím místě tabulky střelců celé soutěže se 45 přesnými zásahy.


Komentáře

komentáře Disqus