2. den na ME a zápas s favoritem favoritů z Nizozemska

Druhý den turnaje čekal národní tým nesilnější možný soupeř z Nizozemska. A jak jsme se připravovali na tento zápas? Ráno klasicky snídaně v 8:00, potom přesun do haly na hodinový trénink. Po tréninku dali hráči na vyprání vše, co už bylo propocené ze zápasů nebo tréninků. A hned v 11:30 se šlo na oběd, protože jsme chtěli 12:15 sledovat zápas mezi Anglií a Katalánskem. Anglie bude totiž naším soupeřem v boji o postup do semifinále. Po předzápasové přípravě se šlo na odpolední zápas s Holandskem.

Jak zápas dopadl, asi už tušíte z jiných zdrojů, ale jak hodnotí zápas Ivo Kracík si můžete přečíst zde: „Do zápasu jsme chtěli jít s aktivní těsnou obranou. Bohužel toto nefungovalo, protože bylo pro některé hráče těžké vůbec své protihráče sledovat. Proto jsme zkusili obranu doskoku, která fungovala 5 minut, ale pak se soupeř rozstřílel a výsledkem byl polčasový výsledek 4:20. Po prostřídání čerstvých sil ve druhém polčase se nám povedla 3.čtvrtina se skóre 6:6. A ani poslední část nebyla špatná. Rozhodně šlo o velké zkušenosti pro řadu hráčů.“

Zítra (17.10. čtvrtek) nás čeká poslední a nejdůležitější zápas proti Anglii o postup do semifinále. Hrát se bude v 16:30 a doufáme, že bude opět plno s velkou podporou fanoušků.


Komentáře

komentáře Disqus