Safari a prohra se Surinamem 5:18

V úterý 7.8. jsme měli volný den a plně jsme jej využili návštěvou safari - cesta tam a zpět byla velmi náročná a celkem zabrala 7 hodin, ale tři hodiny strávené v terénním voze na safari stály za to. Viděli jsme spoustu zvířat žijících ve volné přírodě. 

Další den, tedy 8.8.2019, byl opět hracím dnem. Čekal nás zápas se Surinamem. Výsledek už asi znáte, ale jak probíhal celý den? A jak hodnotí zápas Ivo Kracík?

Den začal celkem brzy, protože už v 10:00 jsme měli předzápasový trénink. Perličkou je, že nejzkušenější hráčka, Lenka Faltýnmková, musela čekat na své boty do haly, protože je předchozí den zapomněla v autobuse po cestě na safari. Po tréninku jsme hned jeli na hotel, snědli oběd a začala příprava na zápas. Zápas se nám vůbec nepovedl a hodnocení Iva Kracíka je celkem stručné: “Surinam na nás vyrukoval s velmi zataženou obranou, na kterou platí jednoduché - trefit se. Hru an tento styl obrany jsme ani netrénovali a bohužel jsme se ani netrefovali.. Nebývá, než spolknout tuhle hořkou pilulku a složit reparát v sobotu proti Portugalsku v zápase o 7.místo.” Po zápase už byl jen hodnotící meeting s hráči. Zítra nás čeká opět volný den, a všichni z nás jej využijí dle své nálady a uvážení.


Komentáře

komentáře Disqus