U17 KWC 2019 #1

Ve středu 26.6. večer se sešli hráči a hráčky reprezentačního výběru U17, aby se dopravili na místo letošního Korfball World Cup v Eindhovenu - vrcholu sezóny pro tuto věkovou kategorii.

Cesta probíhala hladce a kolem 10 hodiny ranní jsme byli na místě. Aby si všichni protáhli polámaná těla po dlouhé jízdě autobusem, vydali jsme se prozkoumávat centrum města. Po obědě na nás už čekala klimatizovaná hala a první trénink na holandské půdě. Tělocvičnu jsme měli celou pro sebe, tak byl dostatek času a prostoru nejen si zastřílet, ale také zopakovat nacvičené signály.

Večer byl na programu zápas proti místnímu klubu CKV Rust Roest.

ČR U17 - CKV Rust Roest 23:12
1. čtvrtina 6:4 Rosťa 1, Marek 1, Terka 1, Šárka 1 - Adam 1, Jirka, Klára, Lucka 1
2. čtvrtina 7:4 Rosťa 2, Kuba 1, Terka 1, Vendy - Adam 1, Pepa, Klára 1, Káťa 1
3. čtvrtina 4:1 Dan 1, Kuba, Jitka, Lucka 1 - Fanda, Pepa 2, Anička, Káťa
4. čtvrtina 6:3 Dan 1, Marek, Jitka, Šárka 2 - Fanda 3, Rosťa, Anička, Vendy

Výsledek sice jednoznačně mluví pro náš tým, ale zápas také ukázal trenérům, na co si dát pozor a případně jak ještě zamíchat se sestavou. Den to byl opravdu náročný, a tak jsme se na hotel dostali až po 22. hodině.

V pátek si nikdo nenechal ujít vydatnou snídani a s plným břichem jsme se mohli vydat na další, především střelecký trénink. S hostitelským klubem jsme se následně rozloučili a mohli se plně věnovat odpočinku na hotelu a u bazénu. Na večerní trénink jsme se konečně přemístili na místo turnaje a mohli si tak obhlédnout halu a trochu i soupeře.

Zítra už nás čekají ostré zápasy, proto držte všichni palce, třeba hned ráno v 10:40 proti Belgii.

Autor: Barbora Dvořáková


Komentáře

komentáře Disqus