Rotterdam Challenge 2017 - den druhý (U17)

Rotterdam Challenge 2017 - den druhý
 
Ve čtvrtek 28.12.2017 se mělo rozhodnout, zda nejmladší česká reprezentace (U17) postoupí do boje o páté místo. Klíčový pro budoucí úspěch měl být právě zápas s Anglii. Jejich tým je mladší než ten loňský, ale věděli jsme, ze i přes výměnu kádru bude tým Anglie silný.
 
U17 vs Anglie - 9:11 (6:5)
A: Anička, Nela, Mára, Rosťa
D: Niky, Vendy, Adam, Michal
Angličani se velmi rychle po úvodním hvězdu dostali do vedení 3:0. Naštěstí našim hráčům netrvalo déle se vzchopit a dostat se do hry. Začali si tvořit šance a ty promenovat. Díky tomu jsme o poločase vedli 6:5. Ve druhé půlce Angličani začali lépe bránit a nedovolovali nám postavit asistenta, ani poradně odbehnout od kose. Hraci nebyli schopni si vytvořit jednoduchou situaci ke skorovani a často stříleli ve spěchu z dlouhé vzdálenosti.
Střelci: Anička 3x, Niky 3x, Vendy 2x, Marek
 
U17 vs Německo - 9:4 (5:3)
A: Klára, Niky, Pepa, Adam
D: Anička, Vendy, Rosťa, Marek
Jediná možnost na záchranu před posledním místem bylo opětovné poraženi Německa. Tentokrat si lvicata držela svou hru, bránila blízko, v predobrane a lehce se dostávala do střeleckých pozic. Zejména v druhem poločase nebylo nic, co by se dalo obraně vytknout. Následný důraz byl kladen hlavně na útok a skorovani. 
Střelci: Niky 3x, Anička 3x, Adam, Rosťa, Nela
 
Výhrou nad Německem jsme dosáhli konečne deváté příčky v celkovém umístění. 
 
Dnes reprezentace do 17 let jede společně se seniorskou reprezentací na trénink do Deetosu. Tam si i zahraje přátelské utkání.

Komentáře

komentáře Disqus