Reprezentaci do 17 let čeká 4. soustředění

Již tento víkend proběhne 4. reprezentační soustředění korfbalistů do 17 let. Hráči a hráčky se setkají v Kostelci na Hané, kde se pod vedením trenérského tria Kuba Máša, Klára Zábojová a Zuzka Maňáková soustředit jak na své technické a taktické dovednosti, tak i fyzické schopnosti.

 

Na programu toho mají trenéři mnoho. Kromě zlepšování střelby, pohybu na hřišti a sehrávání se na následný miniturnaj v Holandsku účastníky čeká i testování kondice. Celkově na všechny tedy čeká zhruba 11,5 hodiny tréninků. Na konci celého víkendu pak vzejde konečná nominace do Holandska.

 

Poprvé se na soustředění také představí i zástupci reprezentace vyšší kategorie (U19). Mladší si tak budou moci zahrát i proti zkušenějším reprezentantům se zahraničními starty.

 

Celkem z 41 nominovaných (včetně náhradníků) do Kostelce pojede 34 účastníků, z toho 19 dívek a 15 chlapců. Největší zastoupení má klub KC ZŠ Šenov (7), pak SK RG Prostějov (6), KCC Sokol České Budějovice a KK Brno (5), dále KK Nový Lískovec (4), KC Náchod – Plhov (3), VKC Kolín (2) a MS Znojmo (1).


Komentáře

komentáře Disqus