Soustředění reprezentace České republiky bude tento víkend v Kolíně

O nadcházejícím víkendu se bude ve středočeském Kolíně konat další ze série přípravných soustředění našeho reprezentačního áčka před rychle se blížícím vrcholem tohoto roku, kterým je Mistrovství světa 2015, které již za sedmdesát dní začne v Belgii.

Reprezentační trenér Radek Honzíček, který naplánoval toto soustředění téměř výhradně jako halové, vysvětluje: „Po loňské zkušenosti, kdy jsme v této fázi přípravy před ME ještě zařazovali do přípravy testy fyzické připravenosti, již zaměříme i toto poslední prázdninové soustředění ve větší míře na souhru jednotlivých čtyřek. Samozřejmostí bude i pokračující pilování těsné agresívní obrany, která bude pro náš úspěch klíčová.“

Mezi osmnácti nominovanými je i šest hráčů, kteří mají šanci reprezentovat Českou republiku jak na MS 2015, tak i na nadcházejícím juniorském MS U23, které se bude konat červenci příštího roku v Olomouci. „Do finální nominace má šanci se probojovat každý z širšího výběru a případný účastnický double na obou šampionátech během jednoho roku přeji každému“, dodává Radek Honzíček, který tento double zaznamenal v roce 1994 a 1995, kdy se zúčastnil juniorského MS na Taiwanu a seniorského MS v Indii.


Komentáře

komentáře Disqus