ČR vs Německo 12:14 (9:7)

A: Pavla Křížová, Renata Havlová, Michal Marek, Petr Galíček

D: Dominika Drábková, Gabriela Hurdálková, Tomáš Veselý, Alexandr Vyroubal

 

Druhé utkání dnešního dne začalo naprosto skvěle. Všichni plnili svoje úkoly. Úspěšně zakončovali jak předem daní útočníci, tak i zbytek týmu. V obraně se hráči drželi přesně na vzdálenost jednoho metru tak, aby jim protivníci neutíkali na donášky a zároveň byli pod tlakem při střele.

Průběh začátku byl stejný jako ten s Portugalci. Vedli jsme 2:0, ale na rozdíl od předchozího utkání, jsme to tentokrát byli my, co jsme diktovali tempo, takže Němci museli dotahovat.

Do druhého poločasu to chtělo jenom udržet nervy i Němce na uzdě. To se však dařilo už mnohem méně. Němci třikrát za sebou zasunuli a dostali se do vedení. Lvíčata mezitím lehce znervózněla, i když to na sobě nedávala tolik znát. Bohužel počáteční úkol nepouštět protivníky na asistenci se přestával dařit, čímž se průběh zápasu poněkud otočil a byli jsme to my, kteří museli dotahovat bodovou ztrátu. Ještě minutu a půl před koncem jsme se dostali na rozdíl jednoho bodu 12:13. Jenže naši západní sousedé stále měli dostatek času na navýšení skóre. Potřebný čas využili, zvýšili své vedení na 12:14 a české hráče už k ničemu nepustili.

 

Pro dnešní den to už jsou dvě těsné prohry. Nejdříve s Portugalskem 6:7, teď s Německem 12:14. A jak to bude pokračovat dál? V 16:50 nás čeká ještě jedno utkání s holandským výběrem U19 North. Ten už by konečně měl být živě k vidění!


Komentáře

komentáře Disqus