KK Brno „B“ potvrdilo své suverénní vedení v tabulce první ligy

Brněnské béčko si po dalším kole 1.ČKL udrželo neporazitelnost a dál vévodí tabulce. Tento víkend přinesl velmi zajímavé zápasy, které měly slušnou úroveň a k vidění byly napínavé souboje.

1.zápas  KK Brno „B“ – KCC Sokol České Budějovice „B“ 17:16 (8:8)
Oba týmy zařadily do svých sestav několik extraligových hráčů a dokonce bylo možno vidět i reprezentační opory Bláha a Pešáka v českobudějovickém týmu. Ani to však Jihočechům nepomohlo a ve vyrovnaném utkání nakonec slavili nejtěsnější vítězství domácí.
Koše Brna: Skála 5, Kysel 3, Ziegler 3, Dvořáková 2, Weissová 2, Bušíková 1, Majorský 1
Koše ČB: Bláha 3, Mensová A. 3, Pešák 3, Čierný 3, Vaškovský 2, Housková 1, Kalová 1

2.zápas  KK Brno „B“ – KCC Sokol České Budějovice „B“ 19:16 (7:10)
I druhé brněnské utkání bylo vyrovnané a hosté z Českých Budějovic ještě v poločase vedli 7:10, zejména díky střelecky disponovanému Čiernému, který zaznamenal 5 košů. V průběhu druhé půle však domácí zpřesnili své útoky a udrželi v 1.ČKL neporazitelnost a jasné vedení v tabulce.
Koše Brna: Drábková 4, Ziegler 4, Dvořáková 3, Weissová 3, Šedý 3, Bušíková 1, Kysel 1
Koše ČB: Čierný 5, Pešák 3, Bláha 2, Mensová M. 2, Mensová A. 1, Vaškovský 1, Paďouk 1

 

1.zápas  KC ZŠ Šenov – VKC Kolín „B“ 21:19 (10:9)
I na severu Moravy bylo možné v akci sledovat několik extraligových hráčů kolínského VKC a rovněž několik reprezentačních opor týmu do 23 let. Trefná a Čejková byly nejlepšími střelkyněmi mezi ženami a Sládek rovněž předvedl výborný výkon, ale v průběhu druhé půle musel odstoupit z důvodu obnoveného zranění kotníku. Domácí několik minut pokračovali v sedmi hráčích v poli, ale i tak dokázali se středočeským týmem držet krok a úspěšnými střelami v závěru utkání urvali cenné vítězství na svou stranu. 
Koše Šenova: Rusňak 8, Trefná 7, Sládek 2, Vrkoč 2, Joštová 1, Šamalová 1
Koše VKC: Milichovský 7, Čejková 4, Hasnedl 3, Filip 2, Vítová 2, Břízová 1

2.zápas  KC ZŠ Šenov – VKC Kolín „B“ 13:20 (5:12)
Druhý zápas v režii kolínských hráčů, kteří vedli v celém průběhu utkání a domácí neměli dostatek sil ke zvratu. Nejlepším domácím střelcem tohoto utkání byl dlouholetý hráč a činovník šenovského a havířovského korfbalu Roman Musialek. Všechny střelce však zastínil kolínský Zdeněk Milichovský, který se se 14 koši stal střelcem tohoto kola 1.ČKL.
Koše Šenova: Musialek 3,Rusňak 3, Trefná 2, Slíva 2, Joštová 1, Šamalová 1, Jurštáková 1
Koše VKC: Milichovský 7, Čejková 4, Filip 4, Hasnedl 2, Kozák 2, Vítová 1


Komentáře

komentáře Disqus