EXTRALIGA: Brno dvakrát porazilo Vembloudy z Kolína

E011  VKC Kolín – KK Brno 13:26 (5:12)

První koš zápasu střelil po rychlé kombinaci domácí tým a ujal se vedení 1:0. To bylo však jediné vedení, které si Kolín za celý zápas vypracoval. Brněnský tým byl na zápas lépe připraven po všech stránkách. Především díky skvělé střelecké úspěšnosti stále navyšovali své vedení a první poločas zvítězili 12:5.

VKC Kolín se na začátku druhého poločasu na několik minut střelecky zvedl, ale stále nedokázal držet krok z lepším Brnem. Tým z Jižní Moravy navyšoval své vedení až na konečných 26:13.

Střelci zápasu: http://korfbal.cz/match/438


E012  VKC Kolín - KK Brno 16:30 (10:18)

Do druhého utkání nastoupil Kolín s pozměněnou sestavou a chtěl zkusit něco změnit oproti prvnímu zápasu. KK Brno však pokračovalo ve stejném trendu jako v prvním utkání a jejich střelecká úspěšnost byla opět výborná. Herně byly oba celky vyrovnané, ale kolínský tým se trápil v koncovce a neprosazoval se ani z lehkých pozic. Brno díky zmíněné kvalitnější střelbě zvítězilo 30:16.

Střelci zápasu: http://korfbal.cz/match/439


V obou utkáních bylo patrné, že brněnský tým má za sebou daleko větší tréninkové dávky než Kolín. Vembloudi se také stále nemohou spolehnout na kompletní sestavu a zapracování nových mladých hráčů, bude kolínskému týmu nějaký čas trvat. Může se však spolehnout na poměrně kvalitní hru, kterou ale musí podpořit kvalitnější střelbou. Bez ní budou vítězit jen velmi těžce.


Komentáře

komentáře Disqus