Kdo si slízne smetanu?

Poslední soustředění reprezentačního výběru před odjezdem na Mistrovství Evropy 2014 do Portugalska navštívil i známý redaktor České televize Honza Smetana, který v sobotu odpoledne udělal dlouhý rozhovor s hlavním trenérem Radkem Honzíčkem a následně vyzpovídal dvě hvězdy českého týmu – Martinu Klackovou a  Jirku Podzemského, kteří suverénně dokázali reagovat na  zajímavé dotazy o korfbalu i o zajímavostech z korfbalového prostředí.

Ve druhé fázi natáčení dostal větší prostor právě Honza Smetana, když se zapojil do tréninku národního družstva a vyzkoušel si, jaké to je vystřelit na koš z dálky, správně nahrát či se uvolnit na donášku a následně ji proměnit. Honza se ukázal jako dobrý žák a během několika desítek minut se dokázal naučit základní prvky a dokonce si zahrál v modelovém zápase společně s reprezentanty.

A kdo nakonec „slízl smetanu“? Můžeme s radostí říci, že všichni – Honza Smetana si vyzkoušel korfbal a dokázal dát koš, reprezentanti byli rádi za zpestření posledního reprezentačního soustředění a za možnost potrénovat se známým televizním reportérem a celá korfbalová veřejnost se může těšit na čtvrteční pořad České televize Olympijský magazín, kde bude moci shlédnout oblíbený sport na obrazovce ČT. 


Komentáře

komentáře Disqus