Dorostenci Znojma proti Č. Budějovicím potvrdili roli favorita

D029  Znojmo Modří Sloni - České Budějovice, KCC Sokol  29:7 (15:5)

Úvod utkání nenasvědčoval tomu, že proti sobě nastoupila družstva z opačných pólů tabulky. Po třech minutách byl stav 1:1, po šesti 3:3 a ještě v deváté minutě snižovali hosté na 6:4. Pak si domácí konečně uvědomili, že jim vítězství nespadne do klína samo, přepnuli na vyšší obrátky a zajistili si poločasové vedení 15:5. Také vstup do druhého poločasu se hostům vydařil a drželi se svým soupeřem krok, bohužel ve 28.minutě dali svůj poslední koš a Znojmo dominovalo.

Koše:

Znojmo: Nguyen Patrik 10, Žák Jakub 3, Veselý Tomáš 8, Ferkovičová Tereza 3, Fialová Anna 1, Filipovszká Gabriela 4

Č. Budějovice: Paďouk Jan 4, Vančurová Kateřina 1, Mensová Anežka 1, Mensová Miloslava 1


D030  Znojmo Modří Sloni - České Budějovice, KCC Sokol  33:7 (18:3)

Úvod utkání byl opět vyrovnaný a ještě v sedmé minutě snižovali České Budějovice na 5:3, pak už přesně stříleli pouze Moravané a skóre se v poločase zastavilo na poměru 18:3.

Ve druhém poločase měli Jihočeši jednu povedenou pasáž, kdy vstřelili tři koše za sebou. To bylo ale z jejich strany vše a v pohodě hrající domácí si proti bojovnému, ale méně zkušenému družstvu  zajistili další výhru. Zajímavostí utkání bylo, že za domácí alespoň jednou skórovali všichni hráči a hráčky.

Koše:

Znojmo: Filipovszká Gabriela 1, Ferkovičová Tereza 6, Klinerová Lucie 3, Mostbeková Monika 3, Hon Matěj 3, Nguyen Patrik 8, Fialová Anna 1, Holík Ondřej 1, Žák Jakub 2, Veselý Tomáš 6

Č. Budějovice: Vančurová Kateřina 1, Mikeš František 1, Tlamsa Dominik 2, Paďouk Jan 2, Mensová Anežka 1


Komentáře

komentáře Disqus