Vedoucí celek tabulky TJ Znojmo potvrdilo své kvality

D027 KC-ZŠ Šenov – TJ Znojmo MSYMCA     6:43(4:25)

Do tohoto zápasu nastoupili domácí šenovští hráči pouze se sedmi hráči v poli a proti tak kvalitnímu týmu, jako bezesporu tým ze Znojma je, neměli moc velké šance na úspěch. Hostující tým hned od začátku utkání určoval tempo hry. V osmé minutě ukazoval ukazatel skóre stav 2:10 pro hostující tým. Domácí měli problém s přihrávkami a nebyli ani úspěšní ve střeleckých pokusech, když už si nějaké vypracovali. Hostující tým využíval své výškové převahy na doskocích a velmi úspěšné střelby z větší vzdálenosti.

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu, kdy hostující tým navyšoval skóre a domácí tým se dál trápil.

Střelci zápasu:

KC-ZŠ Šenov - Chamrad (4), Trefná (2)

TJ Znojmo MSYMCA - Hon (11), Nguyen (9), Žák (8), Veselý (6), Mostbeková (4), Filipovszká (4), Klinerová (1)

 

D 028 KC ZŠ Šenov – TJ Znojmo MSYMCA   8:48 (5:21)

Domácí tým pozměnil složení své trojice a čtveřice ve snaze zlepšit předváděný výkon a zkusit zajistit si lepší výsledek. Tým Znojma však žádné drama nepřipustil a hned od prvních minut opět určoval tempo a výsledek. Domácí tým opět trápila nepřesnost v přihrávkách a špatná střelecká přesnost. Toto mělo za následek poločasové skóre 5:21 a závěrečné skóre se zastavilo na výsledku 8:48.

Střelci Zápasu:

KC-ZŠ Šenov -  Trefná (3), Škrob (2), Chamrad (1), Škrobová (1), Kamenda (1)

TJ Znojmo MSYMCA -  Žák (11), Mostbeková (11), Nguyen (7), Hon (6), Veselý (5),  Filipovszká (4), Klinerová (3), Fialová (1)


Komentáře

komentáře Disqus