MAYOR CUP 2013

Mayor CUP 2013 – 2.zápas

Česká republika U21 – SCAZ 1908 Titans 11:6 (po poločase 4:4)

 Do druhého zápasu nastoupili čeští reprezentanti v následující sestavě: Marek, Vyroubal, Kolářová a T.Hurdálková do útoku a Nguyen, Tsybyktarov, Čejková a D.Hurdálková.

První poločas byl velice vyrovnaný a oba týmyse neustále přetahovaly o vedení, které nikdy nepřekročilo rozdíl jednoho koše. Český tým šel do vedení díky úspěšné střele Tomáše Marka a i další koše vstřelili kluci na 2:2 srovnával Aldar Tsybyktorov a vedení 3:2 zajistil svým košem Alexander Vyroubal. Až následně vstřelila první dámský koš kapitánka Denisa Čejková, která tak uzavírala poločasové skóre na 4:4.

Do druhého poločasu vstoupili Češi s velkým odhodláním a doslova zasypali maďarské soupeře střelami, ale i z jasných pozic nedokázali skórovat – do vedení 5:4 se dostali až po donášce Denisy Kolářové. Do stavu 6:6 se opět oba týmy přetahovaly o vedení. Od tohoto stavu však již skórovali jen a pouze reprezentanti se lvíčkem na prsou, trenéři ještě oživili doskok, kde skvěle zapracoval Jakub Žák, který vystřídal Aldara Tsybyktarova a rovněž Tomáš Veselý, který na poslední dvě minuty nahradil Tomáše Marka.

Koše za ČR: 3 – Vyroubal, 2 – Kolářová, Čejková, Nguyen, 1 – Tsybyktarov, Marek


Komentáře

komentáře Disqus