Reprezentační výjezd do Holandska

Stejně jako loňský rok se reprezentace U17 a U19 spojily a dnes večer spolu vyráží do Holandska. U19 na Světový pohár v Leeuwardenu a U17 na korfbalový kemp do Drachtenu.

Plánovaný odjezd je v pozdních večerních hodinách z Hlavního nádraží v Praze, předpokládaný příjezd na místo ve čtvrtek dopoledne.

Reprezentace U19 i U17 se v přípravách potýkaly s mnoha zraněními a omluvenkami, takže obě jedou sice v pozměněných, ale stejně kvalitních sestavách.
Do konečného výběru naší nejmladší reprezentace se dostali tito hráči a hráčky: Bartoš John, Čihák Tomáš, Hák Michael, Leznar Adam, Lorenz Adam, Martinec Mikuláš, Netolický Ondřej, Novotný Jakub, Ošťádal Vojtěch, Štěpánek Marek, Tolar Aleš, Toufar Jan, Juklová Šárka, Kočí Veronika, Kubů Nela, Lorencová Nikola, Macková Lucie, Nevludová Kateřina, Nováková Klára, Sahatciu Sára, Sedláková Denisa, Šrůtová Lucie, Šuhajová Lucie a Vernarská Vendula. Největší klubové zastoupení tak mají Náchod se Šenovem (5 hráčů), dále pak Prostějov, Kutná Hora, Nový Lískovec (3 hráči), České Budějovice, Brno (2) a Znojmo.

Hráči toho mají před sebou mnoho. Hned po příjezdu je čeká lehký výklus, odpoledne už trénink a večer na ně nastoupí dva soupeři. Podobně to bude probíhat i v ostatních dnech. Dopolední a odpolední trénink a večer dvě utkání proti místním celkům. Jediná změna bude v neděli, kdy hned ráno vyrazí do Leeuwardenu, aby podpořili své starší kolegy ve finálových bojích.

Kolem 19.00 hodiny pak všichni opět nastoupí do autobusu směr Praha. Tam bychom měli dorazit o Velikonoční pondělí v brzkých ranních hodinách.


Komentáře

komentáře Disqus