Díky, trenére je dobrý nápad. Pojďme do toho také!

V České republice je hodně trenérů mládeže, jejichž úsilí stojí za to ocenit slovem díky. Vyberme společně ty, kteří si to zaslouží nejvíc. Nová sportovně-společenská akce Díky, trenére, která hledá inspirující příběhy trenérů mládeže, začala 2. března.

Kdokoliv, děti, jejich rodiče, funkcionáři svazů, oddílů a klubů na webových stránkách www.dikytrenere.cz může do 14. června nominovat trenéra mládeže. Vlastně už tím ho ocení, poděkuje mu za jeho práci a pošle ho do další fáze.

Titul Trenéra mládeže 2015 může získat trenér nebo trenérka z jakéhokoliv sportovního odvětví. Nejlepší z nich vyhraje pobyt pro sebe a svého svěřence v jednom z prestižních světových tréninkových center v hodnotě 100 000 korun. Jeho klub či oddíl dostane přilepšení 50 000 korun na přípravu dětí. Ty se navíc poznají a zatrénují si se svými idoly, předními českými sportovci.

Soutěž organizovaná Spolkem pro podporu mládežnického sportu chce ocenit ty, kteří své svěřence umí nejen naučit kopat do míče, dobře plavat či zahrát forhend, ale přivedou je i k trvalému sportování, mají k nim vřelý vztah a vedou je k fair play. A podělí se o svůj příběh, jež se může stát inspirací ostatním trenérům. Zúčastnit se soutěže je jednoduché. Stačí, když kdokoliv zaregistruje na www.dikytrenere.cz kontakt na oblíbeného trenéra či trenérku.

Svěřenci nebo jejich okolí poděkovali v nové sportovně-společenské akci více než 700 trenérům mládeže. Výzvu pak přijalo 400 z nich, kteří vyplnili dotazník. Trenéři nebo rodiče rovněž mohou na mail [email protected] zaslat video ze sportovních akcí, tréninků, či se podělit o úspěch. Redakce projektu Díky, trenére k tomu připraví článek, který se zveřejní na webu www.dikytrenere.cz.

Každý den roste rodina příznivců, kteří podporují soutěž Díky, trenére. V současnosti se do ní zapojilo už víc než 30 sportovních svazů a mnohé známé tváře.

Tak neváhejte a přihlaste do soutěže svého oblíbeného trenéra či trenérku!


Komentáře

komentáře Disqus