1.liga: Domácí České Budějovice i hosté z Tábora si odvážejí po třech bodech. Šenov tentokrát odjel bez bodu.

A025 KCC Sokol České Budějovice - KC SPŠS Tábor   13:13 (3:6)

Zápas začal velice pěkně, s velkou chutí obou týmů. Zpočátku byly znát menší problémy s přesností střel, ale obrana napravila pokaženou reputaci. První poločas byl krokodýl z Budějovic o 3 body pozadu a měl co dělat, aby ztracené body nahnal. K poločasovému skóre určitě přispěla excelentní obrana v podání táborského Tomáše Zieglera, který svého útočníka pěkně potrápil.

Do druhého poločasu nastoupil domácí tým za stavu 3:6 pro Tábor. Pár dobře mířených střel pomohlo budějovickým vrácení se do zápasu. Ovšem domácím se nedařilo získat potřebný náskok, aby přišla ta správná herní pohoda. Naopak táborští se pod vidinou možnosti výhry vyburcovali k mnohem lepším výkonům. Více bojovnosti v obraně a více koncentrace v útoku s sebou nesly také více bodů. Vyrovnaný, možná až vyhrocený, konec zápasu zamával s nervy každého na hřišti i mimo něj. Za stavu 12:12 domácí skórovali na 13:12. Patřičná radost domácích hráčů však byla velice rychle zchlazena rychlým a bezchybným protiútokem Tábora, který tak srovnal na 13:13 a za tohoto stavu také zápas skončil.

Nejlepším střelcem zápasu byl domácí Aleš Pavlica se 6 body!

Střelci zápasu:

KCC Sokol České Budějovice - Pavlica (6), Krejčí (2), Kohoutová (1), Cenková (1), Čierný (1), Bínová (1), Švík (1)

KC SPŠS Tábor - Valeš (3), Ambrož j. (2), Ambrož O.(2), Ziegler (2), Horáková (2), Jarosch (1), Žahourová (1)


A026 KC SPŠS Tábor - KC-ZŠ ŠENOV   16:11 (7:6)

Tábor vkročil do zápasu správnou nohou a již od začátku si vytvořil pravidla hry, podle kterých se pak odehrálo celé utkání. Tempo, kterým tým táborských postupoval, bylo opravdu pozoruhodné a jen škoda, že nebylo doplněno body, které by si jistě zasloužil. Samozřejmě obrana Šenova na tom měla velký podíl. Zezačátku bodově velmi vyrovnané utkání neslo v poločasu výsledek 7:6 ve prospěch Tábora.

V druhém poločasu se Tábor probral a začal hrát mnohem rázněji, což bylo viditelné na výsledkové tabuli. Šenovští hráči se pořádně zapotili a náskok, který si Tábor utvořil, nedokázali dohnat a otočit ve svůj prospěch.

Střelci zápasu: 

KC SPŠS Tábor: Ambrož O. (4), Ziegler T. (3), Horáková (2), Ambrož J. (2), Kášková (2), Fůrová (1), Žahourová (1), Valeš (1)

KC-ZŠ Šenov: Sládek (4), Hájek (2), Trefná (2), Kocurková (1), Slíva (1), Jirmanová (1)


A027   KCC Sokol České Budějovice - KC-ZŠ Šenov   16:11 (8:5)

Hosté z Šenova přijeli v oslabené sestavě o jednu hráčku a tak nastoupili v počtu pouhých 7 hráčů. Se svým „handicapem“ se ale vypořádali velice důstojně a celý zápas drželi s domácím soupeřem krok. Již od začátku měly Budějovice nepatrný náskok, ale šenovští se rozhodně nevzdávali. Obzvlášť jejich razantní obrana dělala domácímu útoku velké problémy. Nicméně se s touto razancí Budějovice dokázaly poprat a zvítězit tak v poločasu 8:5.

Druhý poločas se nesl na stejné vlně co do důrazu v obraně, to do rychlosti a úspěšnosti v útoku. Hosté ze Šenova drželi s krokodýlem krok až do samotného konce a zápas tak zakončili stavem 16:11.

Střelci zápasu:

KCC Sokol České Budějovice - Švík (3), Pavlica (3), Krejčí (3), Vaškovský (2), Kohoutová (1)

KC-ZŠ Šenov - Trefná (3), Hájek (3), Sládek (2), Vrkoč (1), Pavlína (1)


 


Komentáře

komentáře Disqus