Úvodní soustředění seniorské reprezentace před ME 2014 v Portugalsku

Ve dnech 22. – 24. 11. 2013 se v Brně uskutečnilo první z plánovaných soustředění širší seniorské reprezentace. Ze zamýšlených přípravných utkání se bohužel omluvily celky maďarské, polské i slovenské reprezentace a z přípravného turnaje se tedy přešlo na formu soustředění.

Trenéři Radek Honzíček a Ivo Kracík měli rovněž nemalé problémy již před samotným startem soustředění. Z důvodu různých zranění se v posledním týdnu před soustředěním omluvilo nejméně 5 hráčů. Dokonce až v samotný den zahájení soustředění musely přispěchat doplnit sestavu dvě hráčky – Denisa Kolářová a Tereza Hurdálková. Celkem se zúčastnilo 9 hráčů a 9 hráček.

Na soustředění reprezentanti absolvovali 2 tréninky, jeden zaměřený více na obranu a druhý na útok, a 3 samostatné zápasy náhodně vylosovaných sestav. K zápasům všichni přistoupili s vysokým nasazením a tomu také odpovídalo i tempo hry. Naneštěstí se v sobotních zápasech zranili Tomáš Martínek a Jakub Máša, a proto v nedělním zápase narychlo nastoupil Patrik Nguyen ze Znojma.

Závěrem je třeba poděkovat Brňanům za zajištění Sportovní haly VUT a půjčení korfbalového zařízení.

 

Soustředění se zúčastnili: Jirka Podzemský a Petr Malačka ze Znojma, Vlastimil Krejčí, Petr Pešák a Martina Klacková z Českých Budějovic, Matěj Kubíček, Karel Königsmark, Tomáš Martínek, Radka Čermáková a Denisa Čejková z Kolína, Jakub Máša, Honza šedý, Eva Fridrichová, Štěpánka Jonáková a Martina Weissová z Brna, Denisa Kolářová a Tereza Hurdálková z Náchoda, Lenka Nasadilová z Prostějova.


Komentáře

komentáře Disqus